Family Deal

Zijn jullie wel in voor iets nieuws? Met dit verrassingsarrangement kiezen jij en je gezin voor een leuke vakantie in Europa. Zowel kids als ouders zullen zich deze vakantie niet vervelen.

8 dagen voor € 699 pp

Ga het avontuur aan en geniet van een leuke familievakantie naar een veilige bestemming op maximaal 5 uur vliegafstand van Nederland.

Uw reis

Gegevens hoofdboeker

Verzekering

Als je bij Send Me Anywhere boekt ben je verplicht om een passende reisverzekering te hebben. Dit hoef je niet via Send Me Anywhere af te sluiten, maar wij bieden wel talloze kortlopende reis- en annuleringsverzekeringen aan, combinaties hiervan, extra's of langlopende verzekeringen.

In deze boekingsmodule vind je uitsluitend de meest gangbare verzekeringsmogelijkheden bij deze reis. Indien je liever persoonlijk advies wilt m.b.t. verzekeringen, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met één van onze specialisten.

Let op: Ben je woonachtig in België? Dan is het afsluiten van een reisverzekering via ons boekingssysteem helaas niet mogelijk.

Meer informatie:

Reisverzekering Allianz
Download de voorwaarden hier

Annuleringsverzekering Allianz
Download de voorwaarden hier

Extra's

Heb je een cadeaukaart? Vul die dan bij de volgende stap in.

Controleer uw gegevens

Uw reis

Vertrekdatum
Vertrek mogelijk
Aantal dagen
Doel van de reis
Vermijd
Aantal personen
Vliegen vanaf

Hoofdboeker

Naam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer
Adres
Reisdocument

Medereizigers

Thuisblijver

Naam thuisblijver
Telefoonnummer thuisblijver

Extra's

Verzegelde reisdocumenten?
Reisboek?
Verzekering
Korting
Totaalprijs
9.2

Klant reviews

 • Fantastische vakantie gehad! Alles netjes geregeld, geen problemen ondervonden.

  Joey

 • Een verrassingsreis doe je voor de spanning.
  Stuttgart was niet mijn eerste keus al zeg ik het zelf.
  Maar je doet niet een verassingsreis om naar de plekken te gaan die jij wilt. Dat doe je voor de spanning. Maandag was het museum dicht en ik ben niet zo'n auto fan dus het Mercedes en Porche museum is niks voor mij. Ben dus lekker naar het park gegaan om me boek te lezen.
  Volgende keer beter toch. Dit disencouraged me echt niet.

  19 juli 2019

  Baptist

 • Wat was dit super geregeld zeg!
  We zijn in Praag beland en deze stad had precies wat wij in deze vakantie zochten. Verder heel persoonlijk contact en echt het gevoel dat iemand voor ons haar best heeft gedaan. Ook toen we op zondagavond voor vertrek een vraag hadden op tijd antwoord gehad. Top! Heel erg bedankt!

  29 juni 2019

  Demi

 • Wij hebben vier mooie dagen gehad!
  Onze Budget vakantie van 4 dagen was in Basel. We vroegen om een actieve en natuur gerichte vakantie. Zwitserland was daardoor een prima keus wat ons betreft! We hebben zelf gezorgd dat we bij de bergen aan kwamen d.m.v. autohuur etc. Wij hebben vier mooie dagen gehad! Enige puntje wat we toch wilden maken: een budgetreis in Zwitserland is stiekem een best bijzondere combinatie, het is nou eenmaal een prijzig land voor de kosten die je zelf nog maakt aldaar.

  5 juni 2019

  Koen

 • ...een verrassende locatie met een erg mooi hotel
  Last minute geboekt om een weekendje weg te gaan. We kregen een verrassende locatie (in de stad) met een erg mooi hotel dichtbij het centrum. De informatie die je meekrijgt is hartstikke leuk gedaan en eigenlijk heb je meer niet nodig om je weekend te vullen. Aangezien we ook voor culinair gekozen hadden was er zelfs een klein restaurantje gereserveerd die lokaal zeer goed bekend staat (zonder reservering kom je er niet in). Dit laatste maakte de reis helemaal af.

  15 mei 2019

  Floris Bloembergen

Bekijk meer

Cadeaucheque

Wil je een reischeque cadeau doen? Leuk! Bestel een cheque met een bedrag of arrangement naar keuze en ontvang hem binnen zeven dagen. Bestel hem gemakkelijk hier.

 

Cadeaucheque bestellen

Send Me Anywhere

 • Alleen reizen naar veilige bestemmingen
 • Altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Iedere reis is uniek
 • Bepaal zelf het thema van je reis
 • Eerlijke deals met ANVR-voorwaarden
 • Goed bereikbare klantenservice, ook tijdens de reis