Fly & Drive

Stel je voor... Je rijdt met een huurauto door een prachtig landschap, van de ene leuke slaapplek naar de andere. Muziekje aan, wind door de haren en blik op oneindig.

8 dagen voor € 799 pp

Er zijn eindeloos veel originele bestemmingen waar je met dit fly & drive-arrangement terecht kunt komen. De vlucht vanuit Nederland, een huurauto en zeven overnachtingen zijn in de arrangementsprijs inbegrepen. Maak je klaar voor een bijzondere trip!

 

Uw reis

Gegevens hoofdboeker

Verzekering

Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. Wij bieden talloze kortlopende reis- en annuleringsverzekeringen, combinaties hiervan, extra's of langlopende verzekeringen aan. In deze boekingsmodule vind je uitsluitend de meest gangbare verzekeringsmogelijkheden bij deze reis. Indien je liever persoonlijk advies wilt m.b.t. verzekeringen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met één van onze specialisten.

Meer informatie:

Reisverzekering Optimaal
Download de voorwaarden hier

Annuleringsverzekering Optimaal
Download de voorwaarden hier

Extra's

Heb je een cadeaukaart? Vul die dan bij de volgende stap in.

Controleer uw gegevens

Uw reis

Vertrekdatum
Vertrek mogelijk
Aantal dagen
Doel van de reis
Vermijd
Aantal personen
Vliegen vanaf

Hoofdboeker

Naam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer
Adres
Reisdocument

Medereizigers

Thuisblijver

Naam thuisblijver
Telefoonnummer thuisblijver

Extra's

Verzegelde reisdocumenten?
Reisboek?
Verzekering
Korting
Totaalprijs
8.9

Klant reviews

 • Sfeervol en gezellig hotel...
  Naar Nijmegen, erg leuke stad, overnachting in Nimma wat een heel sfeervol en gezellig hotel is met prima ontbijt en kamer, goede bedden. Beetje jammer dat we aan de andere kant vd stad de fietsen moesten ophalen terwijl t hotel zelf ook fietsen verhuurde. We hadden gehoopt op een verrassing in de vorm van bv museumkaartje of stadswandeling. Tip: print ook een stadstour uit en doe die bij de reisbescheiden.
  {Reactie Send Me Anywhere: Bedankt voor de tip, Mw. van Dongen!}

  Mw. van Dongen

 • Genoten van de mooie stad...
  Onze budgetreis ging naar 't prachtige Praag! Genoten van de mooie stad met ook een groene buitenwijk.
  We hadden alleen niet bedacht dat we niet in heel Europa met euro's kunnen betalen. Tip voor de volgende is contant geld mee te nemen.

  Aline

 • Ik zal sendmeanywhere zeker aanraden...
  Terug uit Boedapest! Wat een geweldig mooie stad! Ik zat met het hostel in Buda en dat was erg ver van het centrum maar het hostel was wel erg mooi, fijn en rustig dus was Dan weer wel fijn. Sendmeanywhere had voor 1 dag een fiets gehuurd wat perfect was dus alle dagen een fiets gehuurd en zoveel mooie plekjes gezien! De envelop met de kaartjes was super, vooral de tips waren makkelijk! Ik zal sendmeanywhere zeker aanraden bij vrienden. :) super geregeld allemaal!

  Martje

 • Verrassende en zorgeloze vakantie
  Onze reis ging naar Zweden! Informatie vooraf was nieuwsgierigmakend en we kregen er veel zin in om op reis te gaan.

  Tickets prima geregeld, overnachtingen eveneens. De gekozen locaties lagen heerlijk centraal in de stad. Ook de andere evenementen zoals fietstocht met gids in Stockholm waren uitstekend geregeld. Huurauto, ook prima.

  Lekkere verrassende en zorgeloze vakantie gehad zoals gehoopt!

  H. Streefkerk

 • Het is ons supergoed bevallen.
  Samen met mijn vriend heb ik de budget reis geboekt. Het is ons supergoed bevallen. In de enveloppe zaten leuke tips en zelfs een mini excursie die al voor ons geboekt was. Op de dag dat we weer naar huis zouden gaan kregen we nog een verrassing; onze vlucht was geanuleerd. Send me anywhere heeft voor ons het hotel gebeld en een extra nacht geboekt en onze nieuwe vlucht geregeld; super dus! Wij gaan zeker nog een x met hen op reis!

  Rianne de Kruijf

Bekijk meer

Vragen

Heb je vragen, speciale wensen of wil je een verrassingsarrangement voor meer dan 10 personen boeken, neem dan contact met ons op.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00u tot 17.00u via tel. 0880 660 885.

Mailen kan natuurlijk altijd! Stuur je mail naar info@sendmeanywhere.nl en we zullen je zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Send Me Anywhere

 • Alleen reizen naar veilige bestemmingen
 • Altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Iedere reis is uniek
 • Bepaal zelf het thema van je reis
 • Eerlijke deals met ANVR-voorwaarden
 • Goed bereikbare klantenservice, ook tijdens de reis