Winterzon

Ben je het gure winterweer in Nederland zat? Kies dan een weekje naar de zon! Heerlijk genieten van een aangename temperatuur en een flinke portie vitamine D.

va. 8 dagen voor € 699

Met dit winterzon arrangement kun je weer even opladen om de rest van de Nederlandse donkere maanden door te komen. Door de diversiteit in bestemmingen die in onze winter aangenaam zijn is dit misschien wel het meest verrassende arrangement van onze hele website! Boek nu en ben verzekerd van een oplaadmoment op een veilige zonbestemming.

Uw reis

Gegevens hoofdboeker

Verzekering

Send Me Anywhere verplicht reizigers om een passende reisverzekering te hebben. Dit hoef je niet via Send Me Anywhere af te sluiten, maar wij bieden wel talloze kortlopende reis- en annuleringsverzekeringen aan, combinaties hiervan, extra's of langlopende verzekeringen. In deze boekingsmodule vind je uitsluitend de meest gangbare verzekeringsmogelijkheden bij deze reis. Indien je liever persoonlijk advies wilt m.b.t. verzekeringen of woonachtig bent in België, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met één van onze specialisten.

Meer informatie:

Reisverzekering Allianz
Download de voorwaarden hier

Annuleringsverzekering Allianz
Download de voorwaarden hier

Extra's

Heb je een cadeaukaart? Vul die dan bij de volgende stap in.

Controleer uw gegevens

Uw reis

Vertrekdatum
Vertrek mogelijk
Aantal dagen
Doel van de reis
Vermijd
Aantal personen
Vliegen vanaf

Hoofdboeker

Naam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer
Adres
Reisdocument

Medereizigers

Thuisblijver

Naam thuisblijver
Telefoonnummer thuisblijver

Extra's

Verzegelde reisdocumenten?
Reisboek?
Verzekering
Korting
Totaalprijs
9.3

Klant reviews

 • Wij hebben vier mooie dagen gehad!
  Onze Budget vakantie van 4 dagen was in Basel. We vroegen om een actieve en natuur gerichte vakantie. Zwitserland was daardoor een prima keus wat ons betreft! We hebben zelf gezorgd dat we bij de bergen aan kwamen d.m.v. autohuur etc. Wij hebben vier mooie dagen gehad! Enige puntje wat we toch wilden maken: een budgetreis in Zwitserland is stiekem een best bijzondere combinatie, het is nou eenmaal een prijzig land voor de kosten die je zelf nog maakt aldaar.

  5 juni 2019

  Koen

 • ...een verrassende locatie met een erg mooi hotel
  Last minute geboekt om een weekendje weg te gaan. We kregen een verrassende locatie (in de stad) met een erg mooi hotel dichtbij het centrum. De informatie die je meekrijgt is hartstikke leuk gedaan en eigenlijk heb je meer niet nodig om je weekend te vullen. Aangezien we ook voor culinair gekozen hadden was er zelfs een klein restaurantje gereserveerd die lokaal zeer goed bekend staat (zonder reservering kom je er niet in). Dit laatste maakte de reis helemaal af.

  15 mei 2019

  Floris Bloembergen

 • Een stad waar we zelf niet zo snel voor zouden kiezen.
  Wij zijn afgelopen weekend naar Sofia geweest. Een stad waar we zelf niet zo snel voor zouden kiezen. We hadden als thema van de reis 'ontspanning' opgegeven, terwijl Sofia juist een culturele stad is en wij niet erg geïnteresseerd zijn in cultuur. Dat was dus wat minder. De locatie van het hotel was wel uitstekend en de hotelkamer was netjes en ruim. Dat was prima geregeld door Send Me Anywhere!

  18 april 2019

  Amber

 • Het hotel was ook erg super geregeld...
  Wij hebben onwijs veel genoten van ons weekend. We gingen als verrassing naar België. We hebben door de hele stad rond gelopen en veel cultuur gezien wat we allebei erg prachtig vonden. Het hotel was ook erg super geregeld, midden in het centrum.

  19 maart 2019

  Fleur & Sander

 • Je komt op plaatsen die jezelf niet bedacht zou hebben.
  Wat sowieso prettig is aan Send me anywhere. Het boeken vooraf, het arrangement kost zoals het wordt aangeboden zonder verborgen meerkosten. Ook de communicatie over het verdere verloop is prima. De verzegelde enveloppe en in ons geval verzegelde reisgids maken het extra spannend. Je komt op plaatsen die jezelf niet bedacht zou hebben. In ons geval in Kaunas - Litouwen. Hotel uitstekend gelegen zodat alles te voet prima bereikbaar was. Hotel was prima.

  6 maart 2019

  Nienke en Teun Baan

Bekijk meer

Cadeaucheque

Wil je een reischeque cadeau doen? Leuk! Bestel een cheque met een bedrag of arrangement naar keuze en ontvang hem binnen zeven dagen. Bestel hem gemakkelijk hier.

 

Cadeaucheque bestellen

Send Me Anywhere

 • Alleen reizen naar veilige bestemmingen
 • Altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Iedere reis is uniek
 • Bepaal zelf het thema van je reis
 • Eerlijke deals met ANVR-voorwaarden
 • Goed bereikbare klantenservice, ook tijdens de reis