Worldwide

Met dit arrangement kun je waar dan ook ter wereld terecht komen! Een retourticket en twee nachten stadshotel zijn inbegrepen. Gratis uit te breiden tot max. 30 dagen.

15 tot 30 dagen voor € 799 pp

In de pakketprijs zijn een retourticket naar een bestemming buiten Europa en de eerste twee nachten in een centraal gelegen hotel inbegrepen. Zo kun je de stad op een ontspannen manier ontdekken en de rest van je reis rustig plannen zodat je zeker weten alles uit je reis kunt halen wat er in zit. Je kunt de terugreisdatum bij boeking gemakkelijk verzetten. Ben jij klaar voor het ultieme avontuur?

Uw reis

Gegevens hoofdboeker

Verzekering

Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. Wij bieden talloze kortlopende reis- en annuleringsverzekeringen, combinaties hiervan, extra's of langlopende verzekeringen aan. In deze boekingsmodule vind je uitsluitend de meest gangbare verzekeringsmogelijkheden bij deze reis. Indien je liever persoonlijk advies wilt m.b.t. verzekeringen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met één van onze specialisten.

Meer informatie:

Reisverzekering Optimaal
Download de voorwaarden hier

Annuleringsverzekering Optimaal
Download de voorwaarden hier

Extra's

Heb je een cadeaukaart? Vul die dan bij de volgende stap in.

Controleer uw gegevens

Uw reis

Vertrekdatum
Vertrek mogelijk
Aantal dagen
Doel van de reis
Vermijd
Aantal personen
Vliegen vanaf

Hoofdboeker

Naam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer
Adres
Reisdocument

Medereizigers

Thuisblijver

Naam thuisblijver
Telefoonnummer thuisblijver

Extra's

Verzegelde reisdocumenten?
Reisboek?
Verzekering
Korting
Totaalprijs
9.2

Klant reviews

 • Het was allemaal super geregeld!
  Kwamen uit in Bazel een plaats waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben! Hotel lag op een super locatie!

  Minnebreuker

 • Een goede combi tussen cultureel en ontspannen...
  Super leuke city trip naar Alicante gehad. Mooie stad en echt een goede combi tussen cultureel en ontspannen zoals we wilden.
  Daar aangekomen stond onze privé chauffeur al klaar en een leuke Segway tour door de stad gehad. Kortom goed voor elkaar en leuk om verrast te worden met een reis!

  Wit

 • Zeer centraal gelegen en heerlijke bedden.
  Het was top! We hebben genoten. Echt ideaal dat sendmeanywhere de bestemming bepaald, dat scheelt heel wat discussies en tijd. Doordat wij iets bij het arrangement hadden bijbetaald konden wij evengoed met het vliegtuig weg.

  Wij hadden culinair en cultureel aangegeven. Nice was onze bestemming. Erg lekker gegeten en gedronken, veel leuke dingen gezien zowel in Nice als de omgeving. Hotel was prima. Zeer centraal gelegen en heerlijke bedden. Tot een volgende keer!

  Laila, Dicky, Corine en Bianca

 • Het verrassingseffect blijft het allerleukste
  Mijn ouders hebben het erg leuk gehad. Mooi B&B en leuke omgeving, ze hebben (ondanks het slechte weer) heerlijk gefietst en terrasjes gepakt in Valkenburg. Ook vonden ze het eten in het B&B echt fantastisch!

  Het verrassingseffect blijft het allerleukste. ;-)

  Sabine Agterberg

 • Strand, zee en sangria
  Ontzettend leuk dit concept. We hebben echt gewacht met kijken tot op het vliegveld. Waren met 4 vriendinnen. Zijn in Alicante terecht gekomen. Super stad!! Strand, zee en sangria. Een hele goede combinatie. 

  Wat ons niet helemaal duidelijk was, was of de transfer er wel of niet bij zat. Maar dat was na een telefoontje helder.
  En het hotel lag ietsjes uit het centrum. Maar dat werd goed gemaakt door de fietsen die er bij zaten. Ik ga dit ZEKER nog een keer doen!

  Carolien

Bekijk meer

Vragen

Heb je vragen, speciale wensen of wil je een verrassingsarrangement voor meer dan 10 personen boeken, neem dan contact met ons op.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00u tot 17.00u via tel. 0880 660 885.

Mailen kan natuurlijk altijd! Stuur je mail naar info@sendmeanywhere.nl en we zullen je zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Send Me Anywhere

 • Alleen reizen naar veilige bestemmingen
 • Altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Iedere reis is uniek
 • Bepaal zelf het thema van je reis
 • Eerlijke deals met ANVR-voorwaarden
 • Goed bereikbare klantenservice, ook tijdens de reis