Worldwide

Met dit arrangement kun je waar dan ook ter wereld terecht komen! Een retourticket en twee nachten stadshotel zijn inbegrepen. Gratis uit te breiden tot max. 30 dagen.

15 tot 30 dagen voor € 799 pp

In de pakketprijs zijn een retourticket naar een bestemming buiten Europa en de eerste twee nachten in een centraal gelegen hotel inbegrepen. Zo kun je de stad op een ontspannen manier ontdekken en de rest van je reis rustig plannen zodat je zeker weten alles uit je reis kunt halen wat er in zit. Je kunt de terugreisdatum bij boeking gemakkelijk verzetten. Ben jij klaar voor het ultieme avontuur?

Uw reis

Gegevens hoofdboeker

Verzekering

Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. Wij bieden talloze kortlopende reis- en annuleringsverzekeringen, combinaties hiervan, extra's of langlopende verzekeringen aan. In deze boekingsmodule vind je uitsluitend de meest gangbare verzekeringsmogelijkheden bij deze reis. Indien je liever persoonlijk advies wilt m.b.t. verzekeringen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met één van onze specialisten.

Meer informatie:

Reisverzekering Allianz
Download de voorwaarden hier

Annuleringsverzekering Allianz
Download de voorwaarden hier

Extra's

Heb je een cadeaukaart? Vul die dan bij de volgende stap in.

Controleer uw gegevens

Uw reis

Vertrekdatum
Vertrek mogelijk
Aantal dagen
Doel van de reis
Vermijd
Aantal personen
Vliegen vanaf

Hoofdboeker

Naam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer
Adres
Reisdocument

Medereizigers

Thuisblijver

Naam thuisblijver
Telefoonnummer thuisblijver

Extra's

Verzegelde reisdocumenten?
Reisboek?
Verzekering
Korting
Totaalprijs
9.2

Klant reviews

 • het was een geweldige ervaring. eerste keer vliegen en allemaal super goed geregeld. ik heb me nergens zorgen over hoeven maken. eenmaal aangekomen en geland is er mij gevraagt of alles gelukt is en of het goed gegaan is. ik ga het zowiso nog een keer doen

  Baptist

 • Verrassende bestemming! Prima geregeld. Netjes hotel en goede vlucht! Aanrader

  Marjolein

 • Mijn budget trip naar Praag was heel leuk! Alles was top geregeld! Ik kreeg zelfs een envelop met toeristenbelasting. Ook was er een boot tour voor me geboekt als leuke verassing! Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Toen mijn vlucht werd gewijzigd op de terugweg vanwege sneeuw ben ik twee keer gebeld om te checken of ik op de hoogte was, helemaal top!

  Hendriks

 • Het was allemaal super geregeld!
  Kwamen uit in Bazel een plaats waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben! Hotel lag op een super locatie!

  Minnebreuker

 • Een goede combi tussen cultureel en ontspannen...
  Super leuke city trip naar Alicante gehad. Mooie stad en echt een goede combi tussen cultureel en ontspannen zoals we wilden.
  Daar aangekomen stond onze privé chauffeur al klaar en een leuke Segway tour door de stad gehad. Kortom goed voor elkaar en leuk om verrast te worden met een reis!

  Wit

Bekijk meer

Vragen

Heb je vragen, speciale wensen of wil je een verrassingsarrangement voor meer dan 10 personen boeken, neem dan contact met ons op.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00u tot 17.00u via tel. 0880 660 885.

Mailen kan natuurlijk altijd! Stuur je mail naar info@sendmeanywhere.nl en we zullen je zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Send Me Anywhere

 • Alleen reizen naar veilige bestemmingen
 • Altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Iedere reis is uniek
 • Bepaal zelf het thema van je reis
 • Eerlijke deals met ANVR-voorwaarden
 • Goed bereikbare klantenservice, ook tijdens de reis