Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

·       de website: iedere website waarin Send Me Anywhere een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;

·       gebruik(en): inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen;

·       de inhoud: teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;

·       schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.

Het onderstaande is van toepassing op de website.

Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Send Me Anywhere verschaft de inhoud van de website in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
De inhoud is voor particulier gebruik bedoeld.

Moederbedrijf Zonvaart Reizen, alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, dataleveranciers en toeleveranciers, is niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

Send Me Anywhere spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Send Me Anywhere mag de website naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Moederbedrijf Zonvaart Reizen, alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging. Alle vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de website verzendt.

Behoudens deze disclaimer, is Send Me Anywhere, en daarmee moederbedrijf Zonvaart Reizen, niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de website gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in. Verwijzingen en/of verbindingen naar andere websites, die niet eigendom zijn van Send Me Anywhere, zijn slechts ter informatie opgenomen. Send Me Anywhere, en daarmee moederbedrijf Zonvaart Reizen, is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dergelijke websites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van dergelijke websites.

U zult Send Me Anywhere, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders en handelspartners beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de website, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Zonvaart Reisgroep heeft haar uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Meent u rechthebbende te zijn van een of meer van de beeldmaterialen die wij hebben gebruikt op deze website, dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via pr@zonvaart.nl.

Kies jouw verrassingsreis

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Wil jij een uniek nachtje weg of pas op de luchthaven ontdekken waar je vakantie naar toe zal gaan? Kies dan één van onze verrassingsreizen en ben verzekerd van een voordelige reis naar één van de mooiste plekjes op een onvergetelijke vakantiebestemming!

 

Weekend

Met dit voordelige arrangement kies je voor een bijzondere trip met eigen auto, trein of boot naar een verrassende bestemming buiten Nederland.

3 dagen voor € 149

Citytrip

Steden in Europa zijn prachtig, maar wil je eens echt iets anders? Met dit arrangement laten we je kennis maken met Europa's mooiste 'hidden treasures'.

3 dagen voor € 349

Budget

Voordeliger kan haast niet! Met dit budget-arrangement vlieg je naar een te gekke bestemming in Europa waar je slaapt in een budget hotel of hostel.

4 dagen voor € 199

Zomer Deal

Lekker een weekje weg. Met deze Zomer Deal vertrek je met het vliegtuig naar een veilige zomerse bestemming in Europa. Waar zal het avontuur je brengen? 

8 dagen voor € 599

Family Deal

Zijn jullie wel in voor iets nieuws? Met dit verrassingsarrangement kiezen jij en je gezin voor een leuke vakantie in Europa. Zowel kids als ouders zullen zich deze vakantie niet vervelen.

8 dagen voor € 699

Fly & Drive

Stel je voor... Je rijdt met een huurauto door een prachtig landschap, van de ene leuke slaapplek naar de andere. Muziekje aan, wind door de haren en blik op oneindig.

8 dagen voor € 799

Worldwide

Met dit arrangement kun je waar dan ook ter wereld terecht komen! Een retourticket en twee nachten stadshotel zijn inbegrepen. Gratis uit te breiden tot max. 30 dagen.

15 dagen voor € 799

Winterzon

Ben je het gure winterweer in Nederland zat? Kies dan een weekje naar de zon! Heerlijk genieten van een aangename temperatuur en een flinke portie vitamine D.

8 dagen voor € 699

Ski Deal

Lekker een weekje weg. Met deze Ski Deal vertrek je met eigen auto naar een sneeuwbestemming in Europa. Waar zal het avontuur je brengen? 

8 dagen voor € 499

Partytrip

Heb je zin in een feestje? Of wellicht meerdere feestjes? Kies dan voor dit arrangement en vertrek naar een échte partybestemming in Europa.

4 dagen voor € 699

8.9

Klant reviews

 • Sfeervol en gezellig hotel...
  Naar Nijmegen, erg leuke stad, overnachting in Nimma wat een heel sfeervol en gezellig hotel is met prima ontbijt en kamer, goede bedden. Beetje jammer dat we aan de andere kant vd stad de fietsen moesten ophalen terwijl t hotel zelf ook fietsen verhuurde. We hadden gehoopt op een verrassing in de vorm van bv museumkaartje of stadswandeling. Tip: print ook een stadstour uit en doe die bij de reisbescheiden.
  {Reactie Send Me Anywhere: Bedankt voor de tip, Mw. van Dongen!}

  Mw. van Dongen

 • Genoten van de mooie stad...
  Onze budgetreis ging naar 't prachtige Praag! Genoten van de mooie stad met ook een groene buitenwijk.
  We hadden alleen niet bedacht dat we niet in heel Europa met euro's kunnen betalen. Tip voor de volgende is contant geld mee te nemen.

  Aline

 • Ik zal sendmeanywhere zeker aanraden...
  Terug uit Boedapest! Wat een geweldig mooie stad! Ik zat met het hostel in Buda en dat was erg ver van het centrum maar het hostel was wel erg mooi, fijn en rustig dus was Dan weer wel fijn. Sendmeanywhere had voor 1 dag een fiets gehuurd wat perfect was dus alle dagen een fiets gehuurd en zoveel mooie plekjes gezien! De envelop met de kaartjes was super, vooral de tips waren makkelijk! Ik zal sendmeanywhere zeker aanraden bij vrienden. :) super geregeld allemaal!

  Martje

 • Verrassende en zorgeloze vakantie
  Onze reis ging naar Zweden! Informatie vooraf was nieuwsgierigmakend en we kregen er veel zin in om op reis te gaan.

  Tickets prima geregeld, overnachtingen eveneens. De gekozen locaties lagen heerlijk centraal in de stad. Ook de andere evenementen zoals fietstocht met gids in Stockholm waren uitstekend geregeld. Huurauto, ook prima.

  Lekkere verrassende en zorgeloze vakantie gehad zoals gehoopt!

  H. Streefkerk

 • Het is ons supergoed bevallen.
  Samen met mijn vriend heb ik de budget reis geboekt. Het is ons supergoed bevallen. In de enveloppe zaten leuke tips en zelfs een mini excursie die al voor ons geboekt was. Op de dag dat we weer naar huis zouden gaan kregen we nog een verrassing; onze vlucht was geanuleerd. Send me anywhere heeft voor ons het hotel gebeld en een extra nacht geboekt en onze nieuwe vlucht geregeld; super dus! Wij gaan zeker nog een x met hen op reis!

  Rianne de Kruijf

Bekijk meer

Vragen

Heb je vragen, speciale wensen of wil je een verrassingsarrangement voor meer dan 10 personen boeken, neem dan contact met ons op.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00u tot 17.00u via tel. 0880 660 885.

Mailen kan natuurlijk altijd! Stuur je mail naar info@sendmeanywhere.nl en we zullen je zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Send Me Anywhere

 • Alleen reizen naar veilige bestemmingen
 • Altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Iedere reis is uniek
 • Bepaal zelf het thema van je reis
 • Eerlijke deals met ANVR-voorwaarden
 • Goed bereikbare klantenservice, ook tijdens de reis