Reizen met handbagage

Als er in je reispapieren wordt aangegeven dat er handbagage bij de vlucht is inbegrepen, let dan goed op de afmetingen en maximale gewicht die hierbij worden aangegeven. Houd daarnaast bij het inpakken rekening met onderstaande algemene (hand)bagagerestricties:

 • Het is niet toegestaan om scherpe voorwerpen zoals scharen, vijlen, zakmessen en dergelijke in je handbagage mee te nemen.
 • Het is verboden om vloeistoffen (deodorant, mascara, lippenstift, nagellak etc.) in je handbagage mee te nemen die meer dan 100 ml. per eenheid bevatten. In totaal mag er niet meer dan 1 liter vloeistof per persoon worden meegenomen. Alle vloeistoffen dienen gezamelijk in één doorzichtig plastic etui te worden verpakt.
 • Het is niet toegestaan om (vuur)wapens mee aan boord te nemen.
 • Afhankelijk van je bestemming gelden er restricties over de hoeveelheid taxfree artikelen die je kunt invoeren. Houd hier rekening mee zodra je bestemming bekend is.

De (hand)bagagerestricties kunnen per luchtvaartmaatschappij afwijken. Voor persoonlijk advies kun je het beste even contact opnemen met het team van Send Me Anywhere via service@sendmeanywhere.nl of tel. 0880 660 885.

 

Vloeistoffen uitgebreid:

Wat wordt er onder vloeistoffen verstaan? Alles wat niet geen vaste vorm heeft. Dus ook deodorant, (zonne)crèmes, mascara, lippenstift, nagellak, tandpasta, gel, etc.

Zijn er uitzonderingen? Ja, er zijn uitzonderingen. Onder de genoemde maximum hoeveelheid van 100 ml. vallen de volgende artikelen niet:
1. Babyvoeding voor tijdens de reis.
2. Medicijnen voor gebruik tijdens de reis MITS op recept verkregen en/of met doktersverklaring (dit omvat ook evt. koelelementen).
3. Speciale dieetvoeding voor gebruik tijdens de reis MITS op recept verkregen en/of met doktersverklaring.

Mogen taxfree artikelen wel? Taxfree artikelen zoals parfum of alcohol van meer dan 100 ml. inhoud, mogen wel worden meegenomen MITS deze zijn verpakt in de verzegelde originele tas/verpakking en je deze kunt tonen in combinatie met het originele aankoopbewijs van diezelfde dag).

Stel dat ik een shampoofles van 150 ml. heb, maar die zit maar halfvol, mag de fles dan wel mee? Nee, dat mag niet. In elk artikel/flacon mag maximaal 100 ml. vloeistof hebben gezeten of zitten.

Faillissement d-reizen

In verband met het faillissement van d-reizen mogen wij als winkel u helaas niet meer van een reactie voorzien. Wij bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

--- 

De curatoren van d-reizen verwijzen u graag voor meer informatie naar de website 

www.d-reizen.nl

Kies jouw verrassingsreis

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Wil jij een uniek weekendje weg of pas op de luchthaven ontdekken waar je vakantie naar toe zal gaan? Kies dan één van onze verrassingsreizen en ben verzekerd van een voordelige reis naar één van de mooiste plekjes op een onvergetelijke vakantiebestemming!

 

Worldwide

Met dit arrangement kun je waar dan ook ter wereld terecht komen! Een retourticket en twee nachten stadshotel zijn inbegrepen. Gratis uit te breiden tot max. 30 dagen.

15 dagen voor € 799

9.3

Klant reviews

 • Nice is een hele mooie stad en een geweldige uitval basis voor de dorpjes aan de cote d'Azur. Het hostel lag pal naast het station en in Frankrijk kan je tot en met 25 op jongeren tarief reizen dus mooi van mee genoten. Top weekend gehad. SMA had ook nog een culturele wandeltour geregeld maar door te weinig aanmeldingen ging die niet door. SMA heeft me netjes een whatsapp gestuurd en geld teruggestord. Niets dan lof voor SMA

  Niels Baptist

 • Een aanrader!!!!
  Geweldige dagen gehad in Madrid. Een prachtige stad, prima hotel. Kortom echt een zeer fijne verassing. Een aanrader!!!!

  11 november 2019

  Glorie

 • Zeker voor herhaling vatbaar!
  Voor het eerst op pad geweest met een citytrip van send me anywhere. Het was prima geregeld, een mooi hotel en voor de keuze actief en cultureel was Palma de Mallorca een prachtige bestemming! We hebben genoten van de bezienswaardigheden en ook nog even afgekoeld in de zee!
  Send me anywhere dank jullie wel voor deze onvergetelijke ervaring!!!!

  18 september 2019

  Feenstra

 • Voor herhaling vatbaar!
  Mijn bestemming Carcassonne was nogal onverwacht te noemen maar toch heeft het mij enorm kunnen bekoren! Heb een fiets gehuurd waardoor alles heb kunnen zien wat ik wou, alles was perfect geregeld en bij problemen kreeg je spoedig antwoord. Voor herhaling vatbaar!

  8 september 2019

  Vande Capelle

 • Bedankt voor de goede service en tot volgend jaar.
  Dit jaar voor het tweede keer een budget reisje geboekt met Send me Anywhere en dit jaar kwamen we uit in Praag. Een super mooie stad, vluchten en hotel waren weer goed geregeld! Send me Anywhere, bedankt voor de goede service en tot volgend jaar.

  3 september 2019

  Janssen

Bekijk meer

Send Me Anywhere

 • Alleen reizen naar veilige bestemmingen
 • Altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Iedere reis is uniek
 • Bepaal zelf het thema van je reis
 • Eerlijke deals met ANVR-voorwaarden
 • Goed bereikbare klantenservice, ook tijdens de reis